Naslovna Sport U STK „Hajduk Veljko“ počele pripreme: Novi igrači Stefan Bogdanović i Emil...

U STK „Hajduk Veljko“ počele pripreme: Novi igrači Stefan Bogdanović i Emil Vankov

471
0

Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” u Negotinu počeo je ovog avgusta sa zvaničnim treninzima i pripremama za predstojeću sezonu. U prelaznom roku seniorka ekipa pojačana sa dvojicom igrača.

Iako je tek nedavno počela priprema za predstojeću sezonu negotinski stonoteniseri su na kondiciji i sa lopticom u grupama radili samoinicijativno, ali i na pripremnim kampovima u organizaciji Saveza i drugih klubova.

Po redovnom rasporedu trenira se do 20. avgusta, a nakon toga će treninzi do 1. septembra biti održavani dva puta dnevno.

Pavlu Pucareviću, Jeleni Popović i Luni Jovanović predstoji učešće na stonoteniskom kampu na Vlasinkom jezeru, a Pavla i Jelenu očekuje od 16. do 21. avgusta i učešće na međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu.

Muška seniorska ekipa pojačala se u prelaznom roku koji traje do 15. avgusta sa dvojicom igrača. Boje “Hajduk Veljka” na predstojećem prvenstvu Druge lige braniće Stefan Bogdanović iz kladovskog “Đerdapa” i Emil Vankov iz Vidina.

“Rukovodstvo “Hajduk Veljka” ima namere da pojača žensku ekipu s obzirom da je ušla u Prvu ligu, ali pregovori oko dovođenja neke bolje igračice idu teško, jer ih u blizini nemamo, a dovođenje igračica iz Vojvodine je skupo za nas zbog udaljenosti i dugog putovanja pri dolasku i odlasku na mečeve. Ostaje nam da se dobrim treningom i uzdanjem u sopstvene snage izborimo za opstanak u Prvoj ligi”, ističe Slobodan Miljković, trener STK “Hajduk Veljko”.