Naslovna Politika U ponedeljak o rebalansu negotinskog opštinskog budžeta

U ponedeljak o rebalansu negotinskog opštinskog budžeta

382
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za ponedeljak, 30. maja sedmu redovnu sednicu lokalnog parlamenta.

Odbornici Skupštine opštine Negotin razmatraće na sedmoj sednici parlamenta odluku o o izmeni i dopuni odluke o budžetu opštine Negotin za 2022. godinu, kojom se opštinska kasa uvećava za 98.162.000 dinara.

Na dnevnom redu je i izmena kadrovskog plana opštine Negotin za 2022. godinu, kao i odluka o završnom računu budžeta opštine Negotin za prošlu godinu.

Odbornici će razmatrati i izveštaje o radu sa finansijskim izveštajem za minulu godinu Doma kulture “Stevan Mokranjac”, Istorijskog arhiva Negotin, Turističke organizacije opštine Negotin, Muzeja Krajine i Narodne biblioteke “Dositej Novaković”.

Na dnevnom redu u i rešenja o obrazovanju komisija za sprovođenje komasacije u delovima katastarskih opština Tamnič, Veljkovo, Mokranje i Rogljevo, kao i usvajanje Pravilnika o naknadama za rad u tim komisijama.

Očekuje se i donošenje rešenja o imenovanju predsednika i članova nadzornog odbora Javnog preduzeća za komunalne delatnosti „Badnjevo“ Negotin, kao i rešenja o izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora iz izvorne nadležnosti opštine Negotin.

Sednica je zakazana za 10 časova a biće održana u velikoj sali Skupštine opštine Negotin.