Naslovna Politika U ponedeljak 11. sednica Skupštine opštine Negotin

U ponedeljak 11. sednica Skupštine opštine Negotin

452
0

Za ponedeljak, 19. septembar, mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je 11. redovnu sednicu lokalnog parlamenta.

Odbornici će razmatrati odluku o pristupanju izradi plana javnog zdravlja opštine Negotin, planski dokument koji definiše ciljeve i mere za unapređenje kvaliteta javnog zdravlja stanovništva na teritoriji opštine Negotin od 2023. do 2028. godine.

Na dnevnom redu je i  odluka o utvrđivanju cene usluge u okviru taksi tarife po kojoj mora da se obavlja taksi prevoz na teritoriji opštine Negotin.

Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće i rešenje o davanju saglasnosti na prvu izmenu programa poslovanja za 2022. Javnog preduzeća za komunalne delatnosti „Badnjevo“ Negotin sa finansijskim planom, kao i rešenje o davanju saglasnosti na prvu izmenu njihovog programa za korišćenje i raspoređivanje sredstava za subvencije u ovoj godini.

Na dnevnom redu 11. redovne sednice Skupštine opštine Negotin je i rešenje o prestanku dužnosti dosadašnjeg direktora Narodne biblioteke „Dositej Novaković“ Negotin kao i rešenje o imenovanju novog.