Naslovna Politika U petak sednica lokalnog parlamenta: Odbornici o završnom računu budžeta, mesnim zajednicama….

U petak sednica lokalnog parlamenta: Odbornici o završnom računu budžeta, mesnim zajednicama….

576
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin, zakazao je za petak, 24. jul redovnu 26. po redu sednicu opštinskog parlamenta.

Odbornici Skupštine opštine Negotina na 26. redovnoj sednici razmatraće odluku o završnom računu budžeta opštine Negotin za 2019. godinu, ali i odluku o mesnim zajednicama.

Na dnevnom redu sednice, koja će biti održana u sali Doma kulture „Stevan Mokranjac”, naći će se i odluka o davanju saglasnosti na konačni nacrt ugovora o javno-privatnom partnerstvu bez elemenata koncesije za vršenje usluga rekonstrukcije, racionalizacije i održavanja sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji opštine Negotin, zatim o pribavljanju, raspolaganju i razmeni građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Negotin, kao i odluka o donošenju plana detaljne regulacije za prostor kod železničke stanice u Negotinu.

Očekuje se da odbornici usvoje i rešenje o raspisivanju prvog javnog nadmetanja za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Negotin i van snage stave odluke o zaštiti spomenika prirode „Suteska sikolske reke sa vodopadom na mokranjskoj steni”.

Sednica počinje u 10 časova.