Naslovna Politika U petak o završnom računu opštine Negotin

U petak o završnom računu opštine Negotin

200
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotina zakazao je za petak, 11. jun 36. sednicu lokalnog parlamenta.

Odbornici Skupštine opštine Negotin na svom 36. redovnom zasedanju razmatraće odluku o završnom računu budžeta opštine Negotin za prošlu godinu.

Na dnevnom redu je i odluka o donošenju  plana  detaljne  regulacije infrastrukturnog   koridora   državnog   puta   od saobraćajnog čvora Dušanovac do granice katastarskih opština Prahovo i Radujevac, predlog odluke o donošenju  plana  detaljne  regulacije  za izgradnju visokonaponskog voda na Nikinim vodama, odluka o izmeni odluka o pribavljanju, raspolaganju i razmeni  građevinskog  zemljišta  u  javnoj  svojini opštine Negotin, kao i rešenje o otuđenju građevinskog  zemljišta  u  javnoj svojini.

Odbornici će na sednici koja će biti održana sa početkom u 10 časova u sali Doma kulture “Stevan Mokranjac” razmatrati i predlog  odluke o  utvrđivanju vremena  i  uzroka  smrti  osoba umrlih  izvan  zdravstvene  ustanove  na  teritoriji opštine Negotin, odluku o davanju saglasnosti na naplatu menica u 2021. godini,  predatih  radi  obezbeđenja  finansiranja projekata po osnovu ugovora o donaciji iz aprila ove godine, kao i rešenje o  imenovanju  komisije  za  utvrđivanje  naziva ulica, trgova i drugih delovan aseljenog mesta.

Očekuje se da lokalni parlament da saglasnost i na program o izmenama i dopunama  programa  poslovanja  javnog  preduzeća „Bogovina“ Bor za 2021.