Naslovna Društvo U petak o devetomesečnom izvršenju budžeta u opštini Negotin

U petak o devetomesečnom izvršenju budžeta u opštini Negotin

235
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za petak, 29. novembar redovnu, 20. sednicu lokalnog parlamenta.

Odbornici će, sudeći po najavljenom dnevnom redu, na 20. skupštinskom zasedanju razmatrati devetomesečni izveštaj o realizaciji budžeta za ovu godinu u periodu januar-septembar.

Na dnevnom redu je i odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2020. godinu, odluka o izmeni plana generalne regulacije Prahova,  kao i odluka o izmenama odluke o finansijskoj podršci porodici sa decom na teritoriji opštine Negotin.

Pored razmatranja izveštaja o radu Predškolske ustanove “Pčelica”, na sednici će odbornici, kako se očekuje, dati saglasnost i na plan rada ove ustanove.

Razmatraće se i odluke vezane za poslovanje JKP “Badnjevo”, kao što je odluka o dodeljivanju isključivog prava na obavljanje delatnosti pružanja usluga kršenja stabala, šikara i šibljaka u procesu komasacije u katastarskim opštinama: Rečka, Čubra, Rajac i Smedovac, ali i davanje saglasnosti na odluku Nadzornog odbora komunalnog preduzeća o utvrđivanju valute plaćanja varijabilnog i fiksnog dela iznosa po obračunima za grejnu sezonu 2019/2020.

U nastavku skupštinskog zasedanja odbornici će doneti i rešenja o imenovanju direktora Doma kulture “Stevan Mokranjac” i Turističke organizacije opštine Negotin, a nove članove dobiće i Školski odbor Tehničke škole u Negotinu.

Sednica je zakazana za petak, 29. novembar sa početkom u 10 časova.