Naslovna Društvo U petak druga smena Škole plivanja

U petak druga smena Škole plivanja

442
0

Nakon što je uspešno završen desetodnevni kurs plivanja, za neplivače i one koji žele da usavrše tehniku plivanja druga smena počinje u petak, 15. jula.

Prvu smenu škole plivanja pohađalo je četrdesetak deteta od kojih je najmlađa imala četiri i po godine, a najstariji 22.  Zainteresovane polaznike Škole plivanja obučavali su profesori sporta i fizičke kulture, instruktori i spasioci na bazenu: Zvezdan Trailović, Saša Lukić, Milan Stanković, Kristina Vasić, Nemanja Rajković, Dejan Bregovljanović i Marko Petrović koji će već od petka, 15. jula početi i sa drugom, takođe, desetodnevnom smenom.

“Godine nisu bitne ako nešto želite da savladate, a u ovom slučaju da proplivate. Jako smo zadovoljni kako je protekao prvi kurs, organizacija, podela poslova, ozbiljnost u radu sa decom, animacija i realizacija cilja, a to je da svako dete napreduje individualno i da svoj maksimum. Ove godine smo nagradili svakog polaznika medaljom i diplomom i ta su deca to i zaslužila. Zahvalio bih se roditeljima na saradnji, kolegama, instruktorima na ozbiljnom pristupi, JKP „Badnjevo“ na održavanju i čistoći bazena”, kaže Milan Stanković, jedan od instruktora.

Škola plivanja nastavlja sa radom od petka 15. jula od 10 časova. Zainteresovani bi trebalo da dođu ranije kako bi se deca pripremila za čas, bila upisana, a obuka počela na vreme. Prijave se vrše na bazenu kod spasioca, preko fejsbuk stranice Škola plivanja Negotin ili pozivom na broj 065/214 1117.

“Očekujemo veći broj dece. Kreće sezona godišnjih odmora, ljudi se pripremaju za odmor, a deci znači kada prođu obuku plivanja, nauče da plivaju i shvate da u vodi mogu da uživaju i zabavljaju se”, kaže Milan Stanković.