Naslovna FB U petak 23. redovna sednica Skupštine opštine Negotin

U petak 23. redovna sednica Skupštine opštine Negotin

228
0

Predsednik Skupštine opštine Negotin, mr Milan Uruković, zakazao je za petak, 24. januar redovnu 23. sednicu lokalnog parlamenta.

Na dnevnom redu sednice koja počinje u 10 časova najpre će se naći odluka o potvrđivanju mandata odborniku sa liste Srpske napredne stranke, budući da je na prethodnoj sednici Bogdanu Gugiću prestao mandat odbornika izborom za funkciju zamenika predsednika opštine.

Na dnevnom redu je i odluka o poništaju odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP “Badnjevo”, ali i nova odluka o sprovođenju izbora za prvog čoveka negotinskog komunalnog preduzeća.

Pored toga razmatraće se i Lokalni akcioni plan zapošljavanja za 2020. godinu, rešenje o raspisivanju prvog javnog nadmetanja za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Negotin, ali i rešenja izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora iz izvorne nadležnosti opštine, kao i rešenje o izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Negotin.