Naslovna FB U petak 23. redovna sednica Skupštine opštine Negotin

U petak 23. redovna sednica Skupštine opštine Negotin

224
0

Predsednik Skupštine opštine Negotin, mr Milan Uruković, zakazao je za petak, 24. januar redovnu 23. sednicu lokalnog parlamenta.

Na dnevnom redu sednice koja počinje u 10 časova najpre će se naći odluka o potvrđivanju mandata odborniku sa liste Srpske napredne stranke, budući da je na prethodnoj sednici Bogdanu Gugiću prestao mandat odbornika izborom za funkciju zamenika predsednika opštine.

Na dnevnom redu je i odluka o poništaju odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP “Badnjevo”, ali i nova odluka o sprovođenju izbora za prvog čoveka negotinskog komunalnog preduzeća.

Pored toga razmatraće se i Lokalni akcioni plan zapošljavanja za 2020. godinu, rešenje o raspisivanju prvog javnog nadmetanja za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Negotin, ali i rešenja izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora iz izvorne nadležnosti opštine, kao i rešenje o izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Negotin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.