Naslovna Društvo U Palati Srbije uručena rešenja najuspešnijim diplomcima: Posao i za negotinske medicinare

U Palati Srbije uručena rešenja najuspešnijim diplomcima: Posao i za negotinske medicinare

3355
0

Sto najboljih diplomaca medicinskih fakulteta, među kojima i Negotinac David Matejević dobiće posao u 20 zdravstvenih ustanova širom Srbije. Ugovor na neodređeno vreme dobilo je danas i 200 medicinskih tehničara sa najboljim prosekom ocena, među njima i petoro iz Negotina.

Ugovor o zaposlenju dobilo i petoro negotinskih medicinskih tehničara; Foto: Privatna arhiva

Ugovor o radu na neodređeno vreme dobilo je 200 medicinskih tehničara iz cele Srbije među kojima i Suzana Matejević, Milica Vlajković, Marija Blagojević, Tamara Nikolić i Nikola Antić iz Negotina koji su tokom školovanja imali prosek ocena od 4,0 do 5,0.

David Matejević u Palati Srbije; Foto: Privatna arhiva

Ugovore o zaposlenju dobilo je i 100 najboljih diplomaca medicinskih fakulteta među kojima i David Matejević, koji je tokom čitavog školovanja imao prosek od 10.0.

Ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji prisustvovao je i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar, dekani Medicinskih fakulteta, kao i direktori zdravstvenih ustanova, među kojima i dr Vidosava Paunović Barbulović, v.d. direktor Zdravstvenog centra u Negotinu.