Naslovna Sport U osmini finala Kupa Srbije Negotinke protiv Bačke Topole

U osmini finala Kupa Srbije Negotinke protiv Bačke Topole

630
0

U Kući košarke u Beogradu održan je žreb za osminu finala Ženskog kupa Srbije u kojem učestvuju i negotinske košarkašice KK “Hajduk Veljko”.

Negotinske košarkašice, voljom žreba, dobile su najtežeg protivnika “Topolčanke” iz Bačke Topole, lidera saveznog ranga takmičenja.

“Navikli da na prethodnim žrebanjima za završnice takmićenja u kojima smo ućestvovali nemamo baš puno sreće, tako da nas nije iznenadilo izvlačenje ovakvog protivnika. Nesreća više je što je termin ove runde zakazan već za 18. januar zbog obaveza ženske seniorske reprezentacije u kvalifikacijama, a naše devojke su bukvalno do juče bile na zimskoj pauzi i kada na to dodamo i tri povređene igračice, onda smo baš u nezgodnom položaju. Ali dobro, to nije nikakvo opravdanje, niti tražimo alibi u startu. Kup Srbije je takmičenje u kome su iznenađenja uvek moguća, tako da ćemo bez obzira na sve sa takvim pristupom izaći na teren i pokušati da u ovom momentu damo sve od sebe”, kaže za NG Portal Dušan Mandić, trener KK “Hajduk Veljko”.

Utakmica je na programu u sredu, 18. januara i igraće se u Negotinu. KK “Hajduk Veljko” poziva navijače da toga dana od 18 časova budu uz njih u Hali sportova.