Naslovna Društvo U OŠ „Branko Radičević“ završeni radovi na renoviranju mokrog čvora

U OŠ „Branko Radičević“ završeni radovi na renoviranju mokrog čvora

381
0

U renoviranje svih učeničkih toaleta uloženo 1.473.720 dinara. Tako je posle 37 godina Osnovna škola „Branko Radičević“ dobila kompletno uređen mokri čvor.

Foto: OŠ „Branko Radičević“

U našoj najmlađoj osnovnoj školi „ Branko Radičević“ tokom prošle nedelje završeni su radovi na renoviranju učeničkih toaleta u prizemlju i na prvom spratu zgrade.

Sredstva za ovaj obiman posao, na čiju se realizaciju čekalo godinama, dobijena su na osnovu rešenja Vlade Republike Srbije o dodeli sredstava  prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja.

Ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi su dodeljena sredstva za realizaciju projekta „Izvođenje radova na investicionom održavanju mokrih čvorova Osnovne škole „Branko Radičević“. Projektom, čija je vrednost 1.473.720 dinara, a sredstva  dodeljuje Ministarstvo pravde,  predviđeno je renoviranje učeničkih toalata.

„Učenički toleti u našoj školi nisu renovirani od samog početka rada škole, 1983. godine. Sada je urađena kompletna zamena vodovodne i kanalizacione mreže, keramike i sanitarije. Veliki i značajan posao koji će učenicima pružiti sigurnu higijensku upotrebu toaleta. Zahvalni smo Ministarstvu pravde što su baš našu školu odabrali i dodeli nam sredstva za ovaj veliki posao“, ističe za NG Portal Marija Dumitrašković, direktor Osnovne škole „ Branko Radičević.