Naslovna Hronika U Negotinu u požaru izgoreli pomoćni objekti i poljoprivredne mašine

U Negotinu u požaru izgoreli pomoćni objekti i poljoprivredne mašine

2878
0

U požaru koji je u ranim jutarnjim satima izbio u negotinskoj ulici Ace Patlidžanovića u neposrednoj blizini stočne pijace oštećena su dva domaćinstva.

Požar je, pretpostavlja se, izbio oko 4 sata i 30 minuta na pomoćnom objektu u jednom od domaćinstva u tom delu grada, a zatim i na šupi u istom dvorištu.  Nažalost prijavljen je dvadesetak minuta kasnije kada je vetar koji je duvao vatru dodatno razbuktao i doprineo da se požar proširi i na šupu u susednom dvorištu.

Tom prilikom, komšiji su izgorele poljoiprivredne mašine i oprema kao što su freza, mešalica, ali i krunjač za kukuruz, alat i agregat.

Na gašenju ovog požara Vatrogasno spasilačko odeljenje Negotin angažovalo je šestoricu vatrogasaca i tri vozila koji su uspeli da uz pomoć 17 kubika vode posle više od četiri sata akcije spasu 300 kvadrata stambenog prostora i ekonomskih objekata u oba ova domaćinstva.

Nažalost, vatra je uništila oko 90 kvadrata pomoćnih objekata. Iako se pretpostavlja da su uzrok verovatno električne instalacije istraga će utvrditi šta je izazvalo ovaj požar i kolika je materijalna šteta pričinjena.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.