Naslovna Društvo U Negotinu održano opštinsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“

U Negotinu održano opštinsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“

396
0

Osnovna škola „Vuk Karadžić“  proteklog vikenda  bila je domaćin takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“. Na okružnoj smotri nadmetaće se šest učenika naše opštine u dve kategorije.

Foto: OŠ „Branko Radičević“

Opštinsko takmičenje  „Šta znaš o saobraćaju?“ okupilo je i ove godine učenike osnovnih škola opštine Negotin koji su pokazali svoje znanje u poznavanju saobraćajnih propisa.

Na okružno takmičenje, koje će biti održano 7. maja u Kladovu, plasiralo se šest učenika u dve kategorije.

U  C kategoriji našu opštinu predstavljaće Vukašin Milovanović iz Osnovne  škole „Branko Radičević“ i Andrea Ronić iz škole „Vuk Karadžić“ koji su osvojili prvo mesto, kao i drugoplasirani Uroš Milovanović i Ivana Košovljanović iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Negotin će imati svoje predstavnike i u B kategoriji. Ilija Jovanović iz škole „Vuk Karadžić” i Irina Milosavljević iz škole „Branko Radičević“ podelili su prvo mesto, dok drugo dele Nikola Mikulović i Ina Sandulović iz škole  „Vuk Karadžić“.

Domaćin, Osnovna škola „Vuk Karadžić“ je uspešno realizovala ovogodišnje takmičenje zahvaljujući predmetnim nastavnicima: Draganu Đukiću, Žiki Savuljeskoviću, Srđanu Vojinoviću i Milošu Jotiću uz podršku i saradnju instruktora auto škola „Profesionalac“, „Junior“ i „Start 019“.  Pomoć u organizaciji takmičenja pružili su i pripadnici Saobraćajne policije Negotin.