Naslovna Politika U Negotinu formirano povereništvo Narodne stranke: Poverenik Krsta Stanković-Njenjulović

U Negotinu formirano povereništvo Narodne stranke: Poverenik Krsta Stanković-Njenjulović

3275
0

U Negotinu je nedavno formirano povereništvo Narodne stranke Vuka Jeremića, a za poverenika je izabran Krsta Stanković -Njenjulović, diplomirani inženjer agroekonomije.

Prioriteti Narodne stranke u Negotinu biće  omasovljenje stranke kojoj je već pristupilo više od 200 uglednih privrednika, lekara, inženjera, profesora, radnika i mladih ljudi.

U ovoj stranci, ističe poverenik Krsta Stanković-Njenjulović, vrata su otvorena i za  sve ljude dobre volje koji se u „dosadašnjem periodu nisu kompromitovali iako su bili članovi drugih stranaka“, ali i one nestranačke i neopredeljene, stare i mlade koji su zainteresovani da život svojih sugrađana učine boljim.

„Ne kažemo da aktuelna vlast ništa dobro nije napravila. Jeste! Ali su sa postojećim sredstvima mogli mnogo više. Nećemo dozvoliti rasipanje budžetskih sredstava na nebitne manifestacije, dirigovano plaćanje estradnih zvezda, sumnjive sportske manifestacije i slično, za šta su se izdvajala značajna sredstva iz budžeta, kako bi neko u centrali bio zadovoljan, a vrlo dobro znamo kakvi su nam putevi u mnogim delovima grada. O selima da i ne govorim“, ističe Stanković-Njenjulović.

Omasovljenje stranke je, dodaje, tek prvi korak, a naredni su dobra priprema za lokalne izbore naredne godine.

Namera je Narodne stranke da sva biračka mesta pokrije „poštenim ljudima i posmatračima“ i tako spreče „eventualnu izbornu krađu i neregularnosti“ svih političkih činioca željnih da i „tako“ dođu na vlast ili je zadrže.

„Znamo da je dug period od godinu dana pred nama ali moramo biti uporni i istrajni u nameri da građanstvo opštine Negotin upoznamo sa našim programom, našim namerama i stavovima sve u cilju stvaranja jedne pozitivne atmosfere za naše građane koji, poput mene, imaju nameru da svoj život nastave u opštini Negotin“, dodao je Krsta Stanković-Njenjulović.

On je pozvao Negotince da se osmele i da hrabro iznesu svoja mišljenja, ukažu na probleme  obećavši da ova politička grupacija neće pristati na ucene i pretnje i da neće ustuknuti od svega što za dobrobit Negotina žele da urade.