Naslovna Politika U Negotinu formiran Opštinski odbor Stranke slobode i pravde

U Negotinu formiran Opštinski odbor Stranke slobode i pravde

2048
0

U Negotinu je konstituisan Opštinski odbor Stranke slobode i pravde (SSP).

U narednom periodu Opštinski odbor Stranke slobode i pravde u Negotinu vodiće diplomirani pravnik Miloš Milošević.

Za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani su Toplica Đorđević i Novica Milošević , a za sekretara Opštinskog odbora Ljiljana Rajić.

Predsednik Izvršnog odbora je Danijel Nikolić, student istorije iz Sikola, dok je Vojislav Kojić član Opštinskog odbora SSP-a.

 “Opština Negotin godinama unazad zbog bahate i nekompetentne opštinske vlasti polako odumire. Broj stanovnika se drastično smanjuje, mladi i stručni ljudi napuštaju opštinu jer nemaju priliku da se zaposle. Sela nestaju jer mladi više ne vide nikakvu šansu. I pored izuzetnog geografskog položaja, potencijali opštine u svim oblastima stoje neiskorišćeni. Jedini pravac razvoja opštine već dugi niz godina je zapošljavanje partijskih kadrova u državnoj službi”, kažu u Opštinskom odboru SSP Negotin.

U Stranci slobode i pravde navode i da će se zalagati za brže i efikasnije rešavanje svih životnih i administrativnih problema sa kojima se susreću stanovnici ovog dela istočne Srbije.

 “SSP Negotin ima cilj da u opštini Negotin omogući dostojanstven život svim građanima. Život u slobodnom društvu, bez straha u kome će svako moći da izrazi svoj puni potencijal i mogućnost da svojim radom da obezbede ekonomsku sigurnost. Život koji će građani moći da žive slobodno, bez stranačkih ucena i pritisaka”, dodaju u SSP Negotin.