Naslovna Društvo U negotinskom Zdravstvenom centru počinju preventivni lekarski pregledi

U negotinskom Zdravstvenom centru počinju preventivni lekarski pregledi

1182
0

Negotinska zdravstvena ustanova od 7. avgusta počinje sa preventivnim lekarskim pregledima svih pacijenata, uključujući i one bez zdravstvenog osiguranja.

Građani će u subotu i nedelju, 7. i 8. avgusta, kao i vikend 14 -15.avgust od 8 do 14 časova bez zakazivanja moći da obave lekarske preglede, da izmere nivo šećera u krvi, dobiju savete u vezi svog zdravstvenog stanja i biti upućeni na odgovarajuće specijalističke preglede.

Za preventivne lekarske preglede dovoljno je da ukoliko nemaju zdravstvenu knjižicu ponesu bilo koji identifikacioni dokument, ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu.

Dovoljno je da se prvo jave u Službu opšte medicine u Domu zdravlja u Negotinu odakle će ih lekari upućivati na odgovarajuće specijalističke, ali i na laboratorijske analize, ultrazvučna snimanja i druge potrebne preglede.

“U tom periodu biće prisutni lekari u Laboratoriji i u Službi rendgen dijagnostike kao i specijalisti  interne medicine, neurologije, hirurgije, urologije, ginekologije, ortopedije, ali i psihijatar, pedijatar, ORL i stomatolog. Dermatolog će raditi prvog vikenda, 7. i 8. avgusta. Zainteresovani za pregled oftalmologa dobiće zakazan termin za jedan od narednih dana.  Pozivamo građane opštine Negotin da se na preventivne lekarske preglede odazovu u što većem broju”, kažu u Zdravstvenom centru Negotin.