Naslovna Kultura Događaji U negotinskom bioskopu “Svet iz doba jure“ i „Baz Svetlosni“

U negotinskom bioskopu “Svet iz doba jure“ i „Baz Svetlosni“ [Video]

130
0

Na repertoaru negotinskog bioskopa Doma kulture “Stevan Mokranjac” ove srede je “Svet iz doba jure – Nadmoć”, a u četvrtak “Baz Svetlosni”.

Epsko finale “Sveta iz doba jure” sa podnaslovom “Nadmoć” Kolina Trevoroa donosi susret dve generacije, a dešava se četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Ovoga puta Krisu Pratu i Brajsu Dalasu Hauardu pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u spektaklu sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Film se prikazuje u danas, 22. juna u terminu od 20 časova, a cena ulaznice je 300 dinara.

U četvrtak 23. juna u bioskopu negotinskog Doma kulture ljubitelji animiranih filmova mogu da pogledaju film „Baz Svetlosni“ Agnusa Meklejna. Film o omiljenom junaku iz Diznijeve „Priče o igračkama“ je sinhronizovan a glavnim junacima su glasove pozajmili: Petar Benčina, Marija Ćalović, Bojan Žirović, Marko Marković…

Film se prikazuje u terminu od 18 sati a cena ulaznice je 250 dinara. Ulaznice se za oba naslova prodaju na biletarnici Doma kulture na dan projekcije dva sata pre početka filma.