Naslovna Kultura U negotinski bioskop stižu “Gučijevi” i “Enkanto”

U negotinski bioskop stižu “Gučijevi” i “Enkanto” [Video]

377
0

U utorak 7. decembra u bioskopu Doma kulture “Stevan Mokranjac” od 20 sati prikazuje se najnoviji film Ridlija Skota “Gučijevi”, dok je u sredu 8. decembra od 19 sati na repertoaru animirani film iz Diznijeve produkcije “Enkanto”.

Foto: Promo

U šokantnoj priči o ambiciji, pohlepi, izdaji i ubistvu i naravno modi, film “Gučijevi” je inspirisan porodičnim carstvom poznate italijanske modne kuće Guči (Gucci). Prožeta skandalima, porodična drama iz stvarnog života “Gučijevi”, novi je film Ridlija Skota, režisera neprevaziđenih klasika “Osmi putnik”, “Blejd Raner”, “Gladijator” i “Telma i Luiz”.

“Gučijevi” su žanrovski i drama i krimi triler ispunjen neverovatnim zapletima, scenografijom, muzikom, zabavnim dijalozima i nije samo film o jednom od najvećih i najpopularnijih svetskih modnih brendova, već i priča o pojedincima koji nisu birali sredstvo za ostvarenje ciljeva.

Glavne uloge u ovom filmu, čiji je scenario napisan po istoimenoj knjizi Sare Gaj Forden, poverene su glumcima koji su već osvojili po jednog Oskara ili su bili nominovani za ovu prestižnu filmsku nagradu a to su: Lejdi Gaga, Adam Drajver, Džared Leto, Džeremi Ajrons, Selma Hajek i Al Paćino.

Ulaznice za film “Gučijevi” prodaju se na biletarnici Doma kulture, u utorak 7. decembra od 17 do 20 sati.

U sredu 8. decembra od 19 sati u negotinskom bioskopu će se prikazivati animirani  film iz Diznijeve produkcije pod naslovom “Enkanto”.

Film donosi priču o neobičnoj porodici Madrigali koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Кolumbije, u divnom i šarmantnom mestu Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, osim – Mirabel. Ipak, kada ona otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ u porodici Madrigali, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Ulaznice za film “Enkanto” prodaju se na biletarnici Doma kulture, u sredu 8. decembra od 17 do 19 sati.

Cena bioskopskih ulaznica je 250 dinara.