Naslovna Sport U nedelju u Negotinu startuju Mini i Razvojna liga mlađih kategorija

U nedelju u Negotinu startuju Mini i Razvojna liga mlađih kategorija

667
0

Prvi prolećni ciklus Mini rukometne lige za dečake i devojčice Borskog, Zaječarskog i Pomoravskog okruga, kao i Razvojna liga mlađih kategorija Istok  počinju u nedelju 24. marta.

ŽRU „Hajduk Veljka“ Negotin

Žensko rukometno udruženje „Hajduk Veljko“ ugostiće u nedelju 24. marta dečake i devojčice do 11 godina starosti iz tri okruga, Borskog, Zaječarskog i Pomoravskog okruga koji će u Negotinu odigrati prva dva prolećna kola Mini rukometne lige.

U muškoj konkurenciji nadmetaće se rukometaši iz Majdanpeka, ORK Bor,kao i rukometnih klubova “Đerdap” iz Kladova, Brestovac kod Bora, “Borsko jezero” i Zaječar.

U ženskoj konkurenciji će, pored domaćina, ŽRU “Hajduk Veljko”  nastupiti ŽORK Bor, Brestovac, Zaječar i “Đerdap”. Utakmice počinju u 9 časova u negotinskoj Hali sportova.

U nedelju počinje i takmičenje Razvojne lige mlađih kategorija Istok, za devojčice do 12 godina, selekcije 2011. godišta i mlađe. U terminu od 12 sati i 15 minuta sastaće se rukometašice ŽRU „Hajduk Veljko“ i  ŽORK “Ziđin Koper” iz Bora.

Žensko rukometno udruženje „Hajduk Veljko“ poziva vernu publiku i ljubitelje rukometa da nedelju, 24. mart  provedu sa njima u negotinskoj Hali sportova i uživaju u prvim rukometnim koracima mladih rukometašica i rukometaša.