Naslovna Društvo COVID-19 U duhu Uskrsa Crkveni odbor Hrama Svete Trojice i sveštenstvo raspisali konkurs

U duhu Uskrsa Crkveni odbor Hrama Svete Trojice i sveštenstvo raspisali konkurs

1277
0

Crkveni odbor hrama Svete Trojice u Negotinu i sveštenici Crkvene opštine Negotin  raspisali su konkurs “Najlepše našarano uskršnje jaje” i „Najlepše nacrtano uskršnje jaje“.

Zbog zabrane kretanja, koja je najavljena i za dane velikog hrišćanskog praznika Uskrsa, Crkveni odbor hrama Svete Trojice i sveštenici  raspisali su likovni konkurs za naše sugrađane kako bi predstojeći praznik proslavili u duhu pravoslavlja farbajući uskršnja jaja.

Кonkurs je, kako se ističe, otvoren za sve zainteresovane Negotince bez starosnih ograničenja.

U kategoriji likovnog konkursa  „Najlepše našarano uskršnje jaje“ potrebno je da, koristeći likovnu tehniku po izboru, ukrasite i našarate  svoje uskršnje jaje. Fotografiju ukrašenog uskršnjeg jajeta postavite na Fejsbuk stranicu negotinskog Hrama Svete Trojice.

U kategoriji  „Najlepše nacrtano uskršnje jaje“ potrebno je da koristeći likovne tehnike koje najviše volite nacrtate i ukrastite uskršnje jaje, fotografišete i postavite sliku na Fejsbuk stranicu.

Propozicije nagrađivanja su iste u obe kategorije. Кomisija će ocenjivati radove i izabrati prve tri nagrade od deset fotografija koje budu dobile najveći broj sviđanja (lajkova)  na fejsbuk stranici.