Naslovna Kultura Događaji U bioskopu u sredu i četvrtak “Top Gan – Maverik” i “Loši...

U bioskopu u sredu i četvrtak “Top Gan – Maverik” i “Loši momci” [Video]

180
0

U sredu na repertoaru bioskopa negotinskog Doma kulture “Top gan – Maverik”, a u četvrtak animirani film “Loši momci”. Ulaznice se prodaju na biletarnici Doma kulture dva sata pre projekcije.

Nastavak kultnog filma iz 1986. godine, “Top Gan – Maverik” Džozefa Kosinskog sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi Pita Maverika Mičela na repertoaru je bioskopa negotinskog Doma kulture “Stevan Mokranjac” u sredu, 8. juna u terminu od 20 časova.

Cena ulaznice za ovaj hit film u kojem pored Kruza igraju i Val Kilmer, Dženifer Koneli, Džon Hem, Ed Heris i drugi je 300 dinara.

U četvrtak, 9. juna od 18 časova najmlađi mogu da uživaju u animiranom kriminalističko-humorističkom filmu “Loši momci”, delom zasnovanom na istoimenom serijalu dečjih knjiga Arona Blejbija, koji je režirao Pjer Perifel, uz Itana Koena i scenarista ovog dela.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima pozajmili: Aleksandar Gligorić, Dragan Vujić, Đurđina Radić, Jelena Jovičić, Marko Marković, Milan Antonić i Milan Tubić.

Cena ulaznice je 250 dinara.