Naslovna Društvo Turističkim organizacijama Donjeg Podunavlja nagrada u Kragujevcu

Turističkim organizacijama Donjeg Podunavlja nagrada u Kragujevcu

332
0

Na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu zajednička ponuda turističkih organizacija i lokaliteta Donjeg Podunavlja “Biseri Dunava i Đerdapa” osvojila je prvu nagradu za najbolju promociju.

Foto: Udruženje „Biseri istočne Srbije“

Predstavnici Turističke organizacije Srbije, Šumadija sajma i Gradske turističke organizacije Кragujevac prvu nagradu za najbolju promociju 11. Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma dodelili su projektu “Biseri Dunava i Đerdapa”.

Reč je o objedinjenoj turističkoj ponudi Turističkih organizacija Negotin, Kladovo, Majdanpek, Golubac, Požarevac, Veliko Gradište, kao i Nacionalnog parka “Đerdap”, koji poslednje dve godine nastupaju pod imenom Donje Podunavlje.

Foto: Udruženje „Biseri istočne Srbije“

Oni su se u Kragujevcu predstavili štampanim materijalom na srpskom, engleskom i rumunskom jeziku, dvojezičnim promo filmom, sajtom kojim su predstavljene prirodne i kulturne atrakcije, smeštajni kapaciteti i ugostiteljski objekti i bogatom gastronomskom ponudom.

Foto: Udruženje „Biseri istočne Srbije“

Projekat „Biseri Dunava i Đerdapa“ koji realizuje Udruženje “Biseri istočne Srbije” iz Velikog Gradišta, sa partnertima: JP „Nacionalni park Đerdap“ i Turističkim organizacijama Negotina, Kladova, Majdanpeka, Velikog Gradišta, Golupca i Požarevca, podržalo je Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.