Naslovna Sport Trijumf negotinskih stonotenisera na Pojedinačnom prvenstvu centralne Srbije

Trijumf negotinskih stonotenisera na Pojedinačnom prvenstvu centralne Srbije

432
0

Na Pojedinačnom prvenstvu Stonoteniskog saveza centralne Srbije za mlađe kategorije, koje je održano u Kruševcu, negotinski stonoteniseri osvojili osam medalja.

Vasilija Đuričić i Ana Jović na pobedničkom postolju

U kategoriji minikadetkinja prvo mesto osvojila je Ana Jović, a drugo Vasilija Đuričić, članice STK “Hajduk Veljko” iz Negotina.

Ovaj klub je apsolutno dominirao u ženskoj konkurenciji, pa su tako u kategoriji mlađih kadetkinja Negotinke osvojile sva tri odličja.

Lana Jovanović, Mia i Neda Gerginović

Mia Gerginović osvojila je prvo mesto savladavši u finalu klupsku drugaricu Lanu Jovanović, kojoj je pripalo drugo mesto i srebrna medalja, dok se Neda Gerginović okitila bronzom.

Mia Gerginović i Jelena Popović na pobedničkom postolju

U kategoriji kadetkinja Mia Gerginović je u borbi za zlato poražena od Nede Vasić iz niškog “Stonija” pa je, iako mlađa od ostalih takmičarki, osvojila srebrnu medalju. Jelena Popović je u ovoj kategoriji osvojila treće mesto i bronzu.

Pavle Pucarević vicešampion u muškoj konkurenciji

U muškoj kategoriji u kojoj su dominirali igrači iz kruševačkog “Napretka”, Pavle Pucarević iz STK “Hajduk Veljko” osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju. Pavle je odlično odigrao četvrtfinalne i polufinalne mečeve pobedivši protivnike iz Sokobanje i Jagodine, ali ga je u finalu zaustavio Novak Zagorac, član kruševačkog STK “Napredak”.