Naslovna Sport Tri odličja za negotinske stonoteniserke i stonotenisere      

Tri odličja za negotinske stonoteniserke i stonotenisere      

638
0

Stonoteniserke “Hajduk Veljka” na Ekipnom prvenstvu centralne Srbije u Bosilegradu osvojile su prvo mesto u juniorskoj i kategoriji mlađih kadetkinja, a mlađi kadeti u muškoj konkurenciji treće.

Luna Jovanović, Mia Gerginović i Jelena Popović, pobednice u juniorskoj kategoriji; Foto: Privatna arhiva

Luna Jovanović, Jelena Popović koja je još uvek kadetkinja i Mia Gerginović koja igra u kategoriji mlađih kadetkinja trijumfovale su u kategoriji juniorki na Ekipnom prvenstvu centralne Srbije ove subote u Bosilegradu, savladavši u finalu ekipu niškog “Stonija”.

Ekipa mlađih kadetkinja STK „Hajduk Veljko“ sa trenerom Slobodanom Miljkovićem; Foto: STK „Mladost“ Bosilegrad

U kategoriji mlađih kadetkinja Negotinke su važile za favorita pa su, odličnom igrom, to i opravdale. Posle prošlogodišnjeg drugog mesta, Mia i Neda Gerginović, Lana Jovanović, kojima se vrlo uspešno priključila i godinu dana mlađa Ana Jović, vidno su, ističe trener Slobodan Miljković, napredovale, te su bez problema stigle do pobedničkog pehara.

Ekipa mlađih kadeta STK „Hajduk Veljko“; Foto; STK „Mladost“, Bosilegrad

Ekipa mlađih kadeta u sastavu: Jovan Milošević, koji je i u borbi za medalju ostvario dve pobede, kao i Nikola Mihajlović i Aleksa Nikolić, debitanti u ekipi, uspeli su da se na kraju domognu bronzane medalje i trećeg mesta.

Narednog vikenda, ukoliko trenutna situacija dozvoli, nastavlja se ligaški deo takmičenja u kojem će seniori STK “Hajduk Veljko” dočekati kladovski “Đerdap”.