Naslovna Ekonomija Tri decenije negotinske Kompanije „Aleksandrović“

Tri decenije negotinske Kompanije „Aleksandrović“ [Video]

1360
0

Kompanija „Aleksandrović“ za 30 godina postojanja, izrasla je u  pravi brend i sinonim za kvalitetnu trgovinu, širok asortiman proizvoda i dobre cene.

Foto: Nenad Jakovljević Nexy

Iza svake uspešne kompanije stoji veliki rad i predanost poslu a do današnjih rezultata nakon 30 godina rada i statusa jedne od najvećih firmi u našoj opštini, Kompanije „Aleksandrović“  došlo se upornošću, strpljenjem i dobrim poslovnim rešenjima.

Iza  imena Aleksandrović danas stoji 14 maloprodajnih objekata i 220 radnika, od kojih čak 22 buduće mame.  Dugotrajnost ove negotinske kompanije rezultat je zdravog poslovanja i postepenog razvoja za koji u kompaniji veruju da je jedini način za vođenje biznisa.

Da se o poslu pažljivo brinulo i razmišljalo o budućnosti potvrđuje i otvaranje velelepnog Marketa prehrambenih proizvoda na 180 metara kvadratnih u strogom centru Negotina na  trgu Đorđa Stanojevića broj 68, na Svetog Nikolu, 19. decembra 2010. godine.

Tada kompanija otpočinje svoj razvoj i širenje maloprodajnih objekata. U narednom dokumentarnom filmu pogledajte priču o kompaniji koju zajedno pišu Aleksandrovići, njihovi zaposleni, prijatelji i poslovni saradnici.