Naslovna Sport Transferi u KK “Hajduk Veljko”: Upis nove generacije ponedeljkom, sredom i petkom

Transferi u KK “Hajduk Veljko”: Upis nove generacije ponedeljkom, sredom i petkom

729
0

Košarkaški klub “Hajduk Veljko” na kraju svog četvorogodišnjeg plana razvoja u novi ciklus ulazi bez igrača koji karijere nastavljaju u većim klubovima.

Teodora Trkulja (2005) nakon uspešnih sezona, puno trofeja i državnog prvenstva svoju karijeru nastavlja u prvoligašu iz Niša, Košarkaškom klubu “Student”, a David Paunović (2006) svoj košarkaški put gradiće u avangardi srpske košarke kraljevačkoj “Slogi”.

Marko Pucarević (2003), narednu sezonu provešće u beogradskom “Žitko basketu”, koji je svojevremeno lansirao reprezentativca Bogdana Bogdanovića, dok Lazar Nemcanović (2005) karijeru nastavlja u OKK Beograd, filijali “Mega Bemaksa”.

Petorku mladih negotinskih košarkaša i košarkašica zaokružuje Milena Trailović (2004) koja je od decembra 2019. u ekipi ŽKK “Radivoj Korać” i koja je već uspela da se okiti srebrnom medaljom u seniorskoj košarci u Kupu Srbije.

Ovoj plejadi mladih košarkaških talenata iz Negotina pridružila se i Kristina Đurđić (2001) koja sezonu nastavlja u “Radničkom” sa beogradskog Crvenog krsta.

“Ponosni smo na ovu decu. Oni su svojim radom i odnosom prema košarci apsolutno zaslužili ovaj iskorak u karijeri i svima im želimo puno uspeha u budućnosti i pre svega dobro zdravlje i pored košarke mnogo uspeha u školi”, ističu u KK “Hajduk Veljko” u Negotinu.

Inače, Košarkaški klub “Hajduk Veljko” nastavlja sa upisom u školicu košarke sa željom da edukuje neke nove šampione. Upis se vrši ponedeljkom, sredom i petkom od 17 sati i 30 minuta  u dvorištu nekadašnje Pedagoške akademije.