Naslovna Hronika Teška saobraćajna nesreća na Bukovu: Poginuo vozač

Teška saobraćajna nesreća na Bukovu: Poginuo vozač

23150
0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na Bukovu kod Negotina povredama je podlegao tridesetdvogodišnji muškarac, dok je sedamdesetogodišnjak sa teškim telesnim povredama transportovan za Niš.

Vozač automobila “bmv”, Lj. J. (32) iz Salaša podlegao je povredama koje je zadobio u direktnom sudaru, kada je na njega, preticavši vozilo ispred sebe, “micubišijem” naleteo T.S. (70) iz Prahova.

U direktnom udesu oba vozača su zadobila teške telesne ozlede.  Lj.J, koga su iz smrskanog vozila, razornim alatom, izvukli negotinski vatrogasci, pripadnici Vatrogasno spasilačkog odeljenja, kolima Hitne pomoći transportovan je u Zdravstveni centar. Nažalost i pored nadljudskih napora da mu se spasi život, podlegao je povredama ubrzo po dolasku u Službu hitne medicinske pomoći. Njegova supruga B.J. koju su nadležne ekipe zatekle na putu kada je izašla iz vozila da potraži pomoć, zadobila je lakše telesne ozlede.

Sedamdesetogodišnji T.S. zadobio je u ovom sudaru višestruki prelom rebara sa kontuzijom pluća, prelom karlice i iščašenje kuka, pa je, budući da je životno ugrožen, hitno transportovan za Niš, na Odeljenje grudne hirurgije Kliničkog centra.