Naslovna Društvo Teodora Stevanović, učenik  generacije Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić”

Teodora Stevanović, učenik  generacije Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić”

491
0

Minijature NG Portala: Učenici generacije školske 2018/2019. godine.

Maturantkinja Poljoprivredne škole u Bukovu Teodora Stevanović, dobitnik ovogodišnje Majske povelje grada Negotina istakla se u svom četvorogodišnjem školovanju ne samo dobrim ocenama već i sportskim rezultatima.

Teodora je završila četvorogodišnje školovanje na smeru veterinarski tehničar. Na Republičkom takmičenju iz matematike za učenike poljoprivrednih škola nadmetala se poslednje četiri godine a najbolji rezultat, osvojeno drugo mesto, postigla je prošle godine.

Sem matematike, njena velika ljubav je i odbojka. Članica je Odbojkaškog kluba “Hajduk Veljko”, a nagrade su stigle i nakon postignutih dobrih rezultata u rukometu i malom fudbalu.

Njeni profesori ističu da je ozbiljan, uporan, vredan i marljiv đak, izuzetne pažnje i koncentracije, razvijene logike,da je, ne samo odličan učenik već i divan drug i  da ume da pomogne  u nevolji.

Osobine koje krase ovu mladu Krajinku: pomaganje, napredovanje, namera da bude korisna društvu, dobar su  preduslov da njena želja bude ispunjena  upisom  na Medicinski fakultet. Teodora je stipendista Delta fondacije.

Profesori u Poljoprivrednoj školi su Teodoru Stevanović, učenika generacije, ispratili sigurni da će ona sutra biti dobar lekar, ponosni što su u njoj prepoznali talente koje će ona kroz život negovati.

Čestitamo Teodori Stevanović, učeniku generacije Poljoprivredne škole sa domom učenika “Rajko Bosnić” Bukovo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.