Naslovna Društvo Teodora Stevanović, učenik  generacije Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić”

Teodora Stevanović, učenik  generacije Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić”

566
0

Minijature NG Portala: Učenici generacije školske 2018/2019. godine.

Maturantkinja Poljoprivredne škole u Bukovu Teodora Stevanović, dobitnik ovogodišnje Majske povelje grada Negotina istakla se u svom četvorogodišnjem školovanju ne samo dobrim ocenama već i sportskim rezultatima.

Teodora je završila četvorogodišnje školovanje na smeru veterinarski tehničar. Na Republičkom takmičenju iz matematike za učenike poljoprivrednih škola nadmetala se poslednje četiri godine a najbolji rezultat, osvojeno drugo mesto, postigla je prošle godine.

Sem matematike, njena velika ljubav je i odbojka. Članica je Odbojkaškog kluba “Hajduk Veljko”, a nagrade su stigle i nakon postignutih dobrih rezultata u rukometu i malom fudbalu.

Njeni profesori ističu da je ozbiljan, uporan, vredan i marljiv đak, izuzetne pažnje i koncentracije, razvijene logike,da je, ne samo odličan učenik već i divan drug i  da ume da pomogne  u nevolji.

Osobine koje krase ovu mladu Krajinku: pomaganje, napredovanje, namera da bude korisna društvu, dobar su  preduslov da njena želja bude ispunjena  upisom  na Medicinski fakultet. Teodora je stipendista Delta fondacije.

Profesori u Poljoprivrednoj školi su Teodoru Stevanović, učenika generacije, ispratili sigurni da će ona sutra biti dobar lekar, ponosni što su u njoj prepoznali talente koje će ona kroz život negovati.

Čestitamo Teodori Stevanović, učeniku generacije Poljoprivredne škole sa domom učenika “Rajko Bosnić” Bukovo.