Naslovna Sport Teniska liga opštine Negotin startuje danas

Teniska liga opštine Negotin startuje danas

435
0

Druga po redu Teniska liga opštine Negotin počinje danas mečevima prvog kola na Teniskom terenu “Đorđević” u Miloševu.

Ilustracija, pixabay,com

Nakon što je nedavno uspešno “probijen led” sa prvom Teniskom ligom, Nikola Škundrić, Aleksandar Puškarev, Zoran Jovanović i Marko Bulatović za sezonu 2020. mečevima prvog kola započinju danas novo prvenstvo.

Druga Teniska liga opštine Negotin okupila je 16 tenisera koji će se za titulu najboljeg u opštini nadmetati do 22. novembra.

Prvo kolo počinje danas, 8. avgusta, susretom Nikole Škundrića i Dragoljuba Đorđevića u 15 časova, a nastavlja se mečom Jelene Trandafirović protiv Zorana Jovanovića u 18 sati i 30 minuta i duelom Nenada Trandafirovića i Milana Vasića od 20 časova.

U nedelju, 9. avgusta od 16 časova igraju branilac titule i prvi favorit Nikola Stanojević protiv Marka Bulatovića, dok se u ponedeljak, 10. avgusta  od 19 sati sastaju Miki Pržić i Ivica Milosavljević, a od 20 časova Mladen Krčobić i Miloš Balašević.

David Grozdanović i Veljko Zečević  igraju u utorak, 11. avgusta, a poslednji susret prvog kola, iz opravdanih razloga, zakazan je za 24. avgust kada će se u 19 časova sastati Dejan Živadinović i Luka Nikolić.

Drugo kolo Lige je na programu od 15. do 21. avgusta, a treće od 22. do 28. avgusta.