Naslovna Društvo “Tekijankin“ karavan podelio više od 500 paketića deci u istočnoj Srbiji

“Tekijankin“ karavan podelio više od 500 paketića deci u istočnoj Srbiji

374
0

U svim gradovima i opštinama istočne Srbije u kojima ima svoje maloprodajne objekte, porodična kompanija “Tekijanka” podelila je deci više od 500 paketića, a Predškolskoj ustanovi „Đulići” u Zaječaru i OŠ “3. oktobar” u Boru i tehničku opremu.

Foto: Tekijanka

“Tekijankin” Deda Mraz posetio je Negotin, Kladovo, Zaječar, Knjaževac, Bor i Majdanpek. Novogodišnje paketiće dobila su deca zaposlenih u kompaniji “Tekijanka”, kao i sva ona koja su se u tom trenutku zatekla u maloprodajnim objektima ove porodične trgovine.

Novogodišnji paketići uručeni su deci u Specijalnoj školi „12. septembar“ u Kladovu, Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ u Boru, Društvu za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Centar Mozaik“ u Boru, Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru i Domu „Stanko Paunović“ u Negotinu.

Foto: Tekijanka

“Tekijankin” Deda Mraz darivao je paketićima, u saradnji sa organizacijama Crvenog krsta, i decu u dnevnom boravku Doma “Stanko Paunović”, ali i decu u  Majdanpeku, Zaječaru. Nisu zaboravljena ni deca u Tekiji, kao ni deca sa Kosova.

“Naša kompanija poznata je u istočnoj Srbiji po društveno-odgovornom poslovanju i svake godine realizuje više desetina humanitarnih aktivnosti. “Tekijanka” pomaže ne samo socijalno ugroženim porodicama, već je i pokrovitelj brojnih školskih, muzičkih i sportskih manifestacija”, podseća Danijela Caranović, PR “Tekijanke”.

U Boru su paketiće dobili mališani u Mesnoj zajednici „Mladost“, Udruženju „Pokret za evropsku integraciju Roma“ , deca iz OŠ “3. oktobar”, kojoj je doniran i projektor i štampač.

U Zaječaru su paketići uručeni deci udruženja Roma, a Deda Mraz ih je odneo i mališanima Predškolske ustanove „Đulići“, kojoj je doniran i televizor, laptop i nekoliko blutut zvučnika.