Naslovna Kultura “Tekijanka” oduševila male Negotince “Šašavom novogodišnjom bajkom” zaječarskog pozorišta

“Tekijanka” oduševila male Negotince “Šašavom novogodišnjom bajkom” zaječarskog pozorišta

335
0

Porodična kompanija Živojina Bolbotinovića, “Tekijanka” i ove godine deci Negotinske i Timočke krajine podarila je novogodišnju predstavu i to “Šašavu novogodišnju bajku” zaječarskog pozorišta “Zoran Radmilović”.

Čudesne dogodovštine Deda Mraza, njegovog psa Alfonsa i devojčice Kandžalablezi bu blu u Deda Mrazovoj kućici u Laponiji oduševile su negotinske predškolce i učenike nižih razreda gradskih škola.

U prepunoj sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“  deca su sa oduševljenjem pozdravila Gabrijela Bećarevića, Branislava Mijatovića i Sanju Nedeljković, glumce Narodnog pozorišta Timočke Krajine – Cetra za kulturu “Zoran Radmilović”.

Izvođenje “Šašave novogodišnje bajke”, koju je režirala Nataša Petrović po tekstu Spasoja Ž. Milovanovića, u Negotinu, ali i drugim gradovima i opštinama u okruženju omogućila je porodična kompanija “Tekijanka”.

„Namera nam je da deci poklonimo i nešto edukativno, zabavnog karaktera, da to ne bude samo podela slatkiša. Prošle godine smo prvi put organizovali ovakvu akciju, ovo nam je druga, a gledaćemo da to postane i tradicija naše kompanije. Drago nam je da smo ove godine uspeli da se povežemo sa Narodnim pozorištem Timočke krajine “Zoran Radmilović” u Zaječaru”, kaže za NG Portal Andrijana Stojković, direktor marketinga DOO “Tekijanke”.

Karavan ove porodične kompanije koja posluje širom Negotinske i Timočke krajine zastao je nakratno danas u Negotinu, Majdanpeku i Boru, a predvodio ga je Deda Mraz koji je najmlađima delio slatkiše i pažljivo saslušao sve njihove novogodišnje želje.

“Kompanija Tekijanka u 2020. godini proslavlja 30 godina poslovanja i ovo je bio jedan od najlepših i najhumanijih načina da polako krenemo sa obeležavanjem tog fenomenalnog jubileja”, ističe direktorka marketinga i dodaje da je ovu predstavu u Negotinu, ali i u Zaječaru, Knjaževcu, Kladovu, Donjem Milanovcu, Majdanpeku i Boru pratilo oko 3.500 dece.