Naslovna Društvo „Tekijanka“ deci Negotina daruje novogodišnju predstavu i novogodišnji karavan

„Tekijanka“ deci Negotina daruje novogodišnju predstavu i novogodišnji karavan

489
0

Kompanija „Tekijanka“ povodom novogodišnjih praznika u svim gradovima opština u kojima posluje poklanja deci novogodišnju predstavu “U potrazi za Deda Mrazom”.

Foto: I.Mitrović

Kao društveno odgovorna, porodična kompanija “Tekijanka” Živojina Bolbotinovića i ove godine za decu u Negotinu, Kladovu, Boru, Knjaževcu, Zaječaru i Majdanpeku, organizuju svoj novogodišnji karavan u okviru kojeg će mališanima darivati pozorišnu predstavu, a deci slabijeg materijalnog stanja, kao i deci sa smetnjama u razvoju i ustanovama koje pomažu i obrazuju decu sa invaliditetom – paketiće.

“Tekijanka” karavan dolazi u Negotin 27. decembra. Novogodišnja predstava “U potrazi za Deda Mrazom” biće odigrana na sceni Doma kulture “Stevan Mokranjac” sa početkom u 13 časova. Dva sata ranije, na platou “Tekijankinog” supermarketa, kod Hotela “Inex”  stiže i Karavan.

Istog dana novogodišnji karavan “Tekijanke” biće organizovan za decu Kladova od 18:15 sati kod T marketa, a predstava će biti odigrana u 19 časova u sali Biblioteke “Centar za kulturu”.

“Tekijankine” novogodišnje čarolije održane su u Knjaževcu i Boru. Zaječar će vesela družina obići danas, 24. decembra, a Majdanpek 28. decembra.