Naslovna Društvo Tamara Stamenković, učenik generacije Tehničke škole

Tamara Stamenković, učenik generacije Tehničke škole

541
0

Minijature NG portala: Učenici generacije školske 2017- 2018. godine

 Najviše znanja, u proteklom četvorogidišnjem školovanju pokazala je Tamara Stamenković  i tako ponela  titulu  učenika generacije Tehničke škole.

„Nije bilo lako izboriti se za svoje mesto u školi gde dominiraju dečaci. Bilo je lepih i teških trenutaka u protekle četiri godine, ali se rad isplatio“, kaže Tamara, maturantkinja na smeru mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje, koja ne krije radost zbog nagrade koja je stigla.

Tamara Stamenković, učenik generacije Tehničke škole nagrađena je vaučerom od deset hiljada dinara, odlukom zaposlenih u školi.

„ Zaposleni u našoj školi odlučili su da na svečanosti, povodom završetka školovanja još jedne generacije đaka, novčano nagrade učenika generacije. Tamara je dobila  vaučer od deset hiljada dinara. Ovim  želimo da motivišemo učenike na rad i nagradimo zaista one koji se trude da postignu što bolje rezultate“, ističe za naš portal direktor Tehničke škole Saša Nikolić.

„ Prijatno sam iznenađena ovim gestom svojih profesora. Još uvek nisam odlučila kako ću novac potrošiti, ali biće to dobra investicija“ kaže Tamara  koja ne krije radost zbog nagrade.

Iako se četiri godine školovala za IT sektor, Tamara poslednjih meseci priprema prijemni ispit za Pravni fakultet.

Čestitamo joj i želimo puno uspeha u daljem školovanju.