Naslovna Sport “Tajni Deda Mraz“ u negotinskom Košarkaškom klubu

“Tajni Deda Mraz“ u negotinskom Košarkaškom klubu

567
0

Tradicionalno, na poslednjem treningu negotinskih kadetkinja, koje će 2021. pamtiti po najvećem uspehu, plasmanu u košarkašku Kadetsku ligu Srbije, organizovana je i akcija “Tajni Deda Mraz” (Secret Santa).

Kadetkinje negotinskog Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko” i ovoga puta su u susret praznicima izvlačile ceduljice sa imenima koju će svoju saigračicu ili trenere iznenaditi poklonom u 2022.

Popularna akcija “Tajni Deda Mraz” nakratko je zamenila planove za nastavak šampionata iznenađenjima, pa je tako u ovoj “igri” trener je “izvukao iz šešira” kapitena, najmlađa igračica najstariju, najbolja drugarica najbolju i tako redom, da bi se nakon puno osmeha i zabave nastavio uvodni trening u nadi da ce 2022. za KK “Hajduk Veljko” biti jednako uspešna kao i prethodna.

Na prvom treningu u novoj godini koji je ujedno i početak priprema za nastavak prvenstva i meč sa “Crvenom zvezdom”, koji je na programu već 15. januara, igračice su se međusobno darivale i jedna drugoj poželele sve najlepše.

Ostale selekcije kluba, kojima takmičenja počinju kasnije, kao i Školica košarke za dečake i devojčice sa treninzima počinju već 10. januara.