Naslovna Kultura Događaji Sve je spremno za drugi po redu Youtubers night festival u Negotinu

Sve je spremno za drugi po redu Youtubers night festival u Negotinu

733
0

Udruženje Tube Zone iz Negotina, nakon prvog Youtubers night festival u Negotinu koji je premašio očekivanja i publike i organizatora sa dvadesetak najpoznatijih srpskih jutjubera, za 24. novembar priprema još veću i uzbudljiviju avanturu.

Foto: Tube Zone

Ovogodišnji Youtubers night festival okupiće brojne zvezde sve modernije internet zajednice Youtube.

U goste Negotinu i Udruženju Tube Zone dolaze Anna Lazarević, Cale, Katarina Bugarin, Psihoprinceza, Goldenito, Forty, Najbolji Ortaci, GBros, Babri

Tu su, naravno i stari znanci ovog festivala Cone, Neca, NikolaDz, iDzony, koji su prošle godine održali na festivalu niz uspešnih i dobro posećenih sesija.

Kao posebno iznenađenje za sve zainteresovane, Tube Zone najavljuje i goste iz inostranstva, čiji identitet za sada ne otkrivaju, ali su sigurni da će oduševiti publiku.

Karte su već u prodaji i za njih, saznajemo, vlada veliko interesovanje, pa nema sumnje da će i ovaj festival, 24. novembra, napuniti salu Doma kulture “Stevan Mokranjac” do poslednjeg mesta.

I ovaj festival će, poput prethodnog, biti podeljen na nekoliko zona, a posetiocima su ponuđene dve vrste ulaznica.

Prve, regularne, po ceni od 500 dinara omogući će svima koji ih budu kupili da prate programe celokupnog festivala, ali i da posete gejming salu i fotografišu se sa omiljenim jutjuberima.

Oni sa VIP ulaznicama, čija je cena 1.800 dinara, pored svega ovoga, prisustvovaće i posebnim panelima, družiti se iza kulisa festivala sa svojim ljubimcima u posebnoj prostoriji, a festival će pratiti iz prvih redova.