Naslovna Društvo Sutra prvo izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Sutra prvo izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

579
0

Učesnici nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ s nestrpljenjem očekuju prvo izvlačenje koje će biti priređeno u subotu, 28. novembra od 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Foto: Zdenka Tomić

Sve pristigle koverte kao i one koje budu poslate zaklјučno sa petkom ravnopravno konkurišu za nagrade bez obzira na odlaganje prethodnog izvlačenja (zbog proglašenja trodnevne žalosti u Republici Srbiji) naglašava se na ZVANIČNOJ STRANICI IGRE i dodaje da će nagrade iz odložene emisije biće dodelјene 26. decembra u okviru novogodišnjeg izvlačenja, poslednjeg u prvom krugu, kada će srećne dobitnike obradovati 10 automobila FIAT 500L i dva stana u prestonici – jedan u Zemunskim kapijama i jedan u Beogradu na vodi.

Podsećamo da ovu nagradnu igru organizuje Vlada Republike Srbije, uz podršku Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) a pravo učešća imaju građani koji pošalјu koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Pravila igre kažu da fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon.  Kovertu je dovoljno adresirati samo ispisivanjem ove naznake: ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Građanima je upućen apel da spakuju i adresiraju koverte kod kuće i pravilno popunjene samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Zapamtite, nije potrebno da koverte imaju poštansku markicu, a mogu biti bilo koje boje i veličine koje staju u sanduče Pošte.