Naslovna Hronika Supružnici iz Radujevca sleteli u kanal sa puta: Pronašli ih posle nekoliko...

Supružnici iz Radujevca sleteli u kanal sa puta: Pronašli ih posle nekoliko sati

3002
0

K.Š. (63) i K.V. (66) iz Radujevca umalo nisu nastradali kada su, iz pravca Radujevca, na putu ka Negotinu, sleteli u jarak, gde su, u vodi proveli čak nekoliko sati.

Supružnici su dolazeći iz pravca Radujevca, oko 17 časova sleteli sa puta u jarak, kod mosta. Pretpostavlja se da je vozaču, tom prilikom, pozlilo.

Srećom te automobil nije pao na krov, jer je jarak bio pun vode, ali su supružnici skoro do ponoći bili u vodi.

Kako su K.Š. i njen suprug K.V. jedno vreme bili u nesvesti nisu mogli ni da pozovu u pomoć, a niko od onih koji su tim putem prolazili nije video da se dogodila ova nezgoda. Žena je dolazeći svesti uspela da, tek nakon skoro šest i po sati provedenih u automobilu, pronađe telefon i pozove policiju.

Na lice mesta su odmah po pozivu stigle ekipe Vatrogasno-spasilačke jedinice Negotin, Saobraćajne policije i Hitne službe negotinskog Zdravstvenog centra.

Nadljudskim naporima vatrogasaca i saobraćajaca supružnici su izvučeni iz jarka, u kome je voda, otapanjem snega, poslednjih dana, znatno porasla.

Lekari Hitne službe pružili su im medicinsku pomoć, budući da su oboje zadobili teže telesne ozlede. K.V. je sa akutnom oduzetošću donjih ekstremiteta hitno transportovan u Niš, dok je njegova supruga K.Š. sa prelomom ruke hospitalizovana na odeljenju ortopedije negotinske bolnice.