Naslovna Sport Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” upisao novu generaciju

Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” upisao novu generaciju

551
0

Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” upisao je novu generaciju polaznika svoje škole stonog tenisa, koja trenira tri puta nedeljno.

Četrnaestočlana grupa polaznika dece uzrasta od pet do osam godina stiče prva znanja o stonom tenisu trenirajući ponedeljkom, četvrtkom i petkom po sat vremena u prostorijama STK “Hajduk Veljko” u Tehničkoj školi.

“Dečaci i devojčice rade u istoj grupi za početnike, gde će razvijati uobičajene i specifične veštine neophodne za stoni tenis. Grupa radi već dva meseca i nadamo se da će se radom i talentom izdvojiti bar neko od ove dece koji će nastaviti putem odličnih igrača i igračica, poniklih u STK “Hajduk Veljko”, kaže Slobodan Miljković, trener.

Osmišljavanjem različitih igara, Miljković kod nove generacije svojih članova radi na ravnoteži, brzini, koordinaciji.

Treninzi za nove polaznike, uz sve mere zastite koje su propisane, održavaju se ponedeljkom i četvrtkom od 17 časova i 30 minuta, a petkom od 18.30 sati.

“U klubu je održana i izborna skupština, gde je Upravni odbor osvežen sa par novih članova, koji će, nadamo se, organizacijski pomoći klubu da ostane stabilan i još više unapredi uslove za trening, a nadamo se doneti i rezultate”, navodi Slobodan Miljković.