Naslovna Sport Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” ovog vikenda bez pobeda

Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” ovog vikenda bez pobeda

295
0

Tokom vikenda odigrano je treće kolo Prve lige za žene i prvo kolo Druge lige za muškarce. Nažalost, naše selekcije ostale su bez bodova.

Foto: Aleksandar Janković

U trećem kolu Prve lige negotinske stonoteniserke ugostile su Čoku, standardnog prvoligaša, koji je važio za favorita i pretrpele poraz na svom terenu sa 4:1. Jedini poen uzela je Luna Jovanović protiv Jovane Glišin. Ostale igračice, Jelena Popović i Kristina Gavrić nisu mogle protiv iskusnijih igračica.

Negotinski STK “Hajduk Veljko”, posle četiri godine našao se u Prvoj ligi, u potpuno izmenjenom i podmađenom sastavu, ali su do sada pretrpeli poraze ne samo protiv Čoke, već i protiv Zmajeva i Crvene zvezde.

Foto: Aleksandar Janković

I muška selekcija, u podmlađenom sastavu, Petar Vidić, Saša Janković i Mladen Milovanović, u Sokobanji nije uspela da pobedi ekipu “Ozrena”, koja već sedam sezona u Drugoj ligi igra u istom sastavu.

U narednom kolu, ovog vikenda, Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” dočekuje ekipu “Topličanina” iz Prokuplja, koji je u prošloj sezoni bio prvak Prve lige.