Naslovna Sport Stonoteniseri poraženi u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata

Stonoteniseri poraženi u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata

121
0

U poslednjem, devetom kolu jesenjeg dela prvenstva Druge lige, stonoteniseri “Hajduk Veljka“ poraženi na svom terenu od STK Pirot sa 4:3.

Stonoteniseri STK Pirot dobro su počeli meč i odmah pobedom Bogdana Filipovića posle velike borbe sa Pavlom Pucarevićem, poveli sa 1:0.  U drugom meču Miloš Zlatanović naprosto nije imao šanse protiv Admira Danijalija, pa su gosti poveli sa 2:0, ali je zato Mladen Milovanović koji pokazuje dobru formu savladao svog starog rivala Igora Živkovića sa 3:0 i rezultat smanjio na 2:1.

Na 2:2 je izjednačio Pavle Pucarević odličnom igrom protiv iskusnog Danijalija koga je pobedio sa 3:1, a potom je Milovanović sjajnom igrom nad Filipovićem i pobedom od 3:0 „Hajduk Veljku“ doneo prednost od 3:2.

„Ponadali smo se da možemo i do pobede, ali je to sve što smo učinili. U sledećem meču i pored velike borbenosti Miloš Zlatanović je izgubio od Igora Živkovića sa 3:1 pa se došlo do dubla. Još jedna šansa se ukazala, kada su Pucarević i Milovanović poveli sa 1:0 u setovima, ali su se Piroćanci (Danijali  – Filipoivić) trgli, zaigrali bolje i pobedili nas sa 3:1 za ukupnih 4:3. Da je do kraja bilo neizvesno pokazuje i to što je meč trajao od 17 sati pa sve do 20.50 časova. Našoj ekipi ostaje da se u drugom delu prvenstva borimo sa ekipama iz donjeg dela druge grupe za opstanak u Drugoj ligi. Ne hrabri podatak da je Takmičarska komisija želeći da smanji broj ekipa sa 14 na 10 donela odluku da ove sezone ispadnu četiri ekipe. Međutim, ukoliko se nastavi igra prikazana u poslednja četiri kola šanse za opstanak mogu biti realne”, kaže Slobodan Miljković, trener STK “Hajduk Veljko”.