Naslovna Sport Stoni tenis: Veliki uspeh Negotinaca u Nišu

Stoni tenis: Veliki uspeh Negotinaca u Nišu

304
0

Na Međunarodnom stonoteniskom turniru “Andro Open” u Nišu za sve kategorije u obe konkurencije, negotinski stonoteniseri, ponovo su se našli na pobedničkom tronu.

Petar Vidić, Saša Janković, Pavle Pucarević; foto: Aleksandar Janković

U kategoriji kadeta Negotinac Petar Vidić odigrao je u finalu meč za pamćenje protiv Nišlije Đorđa Petrovića iz “Železničara”. U veoma dinamičnom i napetom meču, Petrović je trijumfovao sa 3:2, pa je Vidiću pripalo drugo mesto i srebrno odličje.

“U starijoj kategoriji u polufinalu Vidić je izgubio od crnogorskog reprezentativca Filipa Radulovića iz Herceg Novog rezultatom 3:1. Bio je i to neizvestan meč, gde je Vidić pokazao da može da se nosi i sa starijima od sebe. Radulović je u finalu pobedio Petra Filipovića iz Vranja sa 3:0”, navode u STK “Hajduk Veljko”.

Srebro je u juniorskoj kategoriji osvojio i naš Saša Janković, koji je u polufinalu pobedio Aleksu Mitića iz niškog Radničkog sa 3:0, ali je istim rezultatom izgubio od finaliste Filipovića.

Prijatno iznenađenje je i Pavle Pucarević, koji je u grupi prošao kao drugi, ali je uspeo da se kasnijom dobrom igrom domogne polufinala i bronzane medalje, izgubivši od Andreja Miloševića iz Berana. Milošević je inače i pobednik u kategoriji mlađih kadeta jer je u finalu savladao Bogdana Ilića iz Paraćina.

Ovaj međunarodni turnir, koji se boduje i za rang liste centralne Srbije, okupio je 270 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.

U STK “Hajduk Veljko” ističu da su zadovoljni igrom nagrađenih, ali i igrom ostalih naših takmičara, koji u veoma jakon konkurenciji, nisu uspeli da se domognu medalja.

Čestitke takmičarima i upravi kluba!