Naslovna Sport Stoni tenis: Poraz seniora i seniorki u 19. kolu

Stoni tenis: Poraz seniora i seniorki u 19. kolu

199
0

Negotinski stonoteniseri u 19. kolu Druge lige poraženi su na svom terenu od ekipe “Top Spin“ iz Vranja, dok su seniorke u 19. kolu Prve lige poražene od STK „Rapida“ u Nikolincima.

Stonoteniseri ekipa „Hajduk Veljko“ Negotin i „Top Spin“ Vranje

Negotinski STK “Hajduk Veljko” ugostio je vranjski “Top Spin”, povratnika iz Prve lige. Vranjanci su važili kao favoriti, ali su im negotinski stonoteniseri Mladen Milovanović, Pavle Pucarević i Stefan Bogdanović otežali do konačnih 3:4 za “Top Spin”.

Negotinska ekipa odigrala je dosta dobro i sa po jednom pobedom, Pavle Pucarević je savladao Petra Filipovića, a Mladen Milovanović i Stefan Bogdanović Stevana Tošića, došli do dubla u kom su Vranjanci bili bolji. U klubu, međutim, ističu da do kraja prvenstva seniori imaju još tri kola koja, da s obzirom da im je opstanak u Drugoj ligi osiguran, mogu da igraju rasterećeni. Već u narednom kolu Negotinci gostuju ekipi STK “Caribrod” u Dimitrovgradu.

U 19. kolu Prve lige Negotinke su gostovale u Nikolincima ekipi STK “Rapid” koje su na kraju slavile sa 4:2.

Dve pobede za naš tim u ovom meču postigla je Luna Jovanović, koja u poslednjih osam mečeva ima šest pobeda. Za STK “Hajduk Veljko” nastupila je i Jelena Popović, a debitovala je u seniorskoj konkurenciji i Vasilija Đuričić.

U 20. kolu Negotinke će ugostiti STK Vršac, ekipu koja je trenutno treća na tabeli Prve lige.