Naslovna Uncategorized Stoni tenis: Negotinskim kadetkinjama zlato, kadetima bronza

Stoni tenis: Negotinskim kadetkinjama zlato, kadetima bronza

275
0

Negotinski Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” bio je domaćin ekipnog Prvenstva Stonoteniskog saveza centralne Srbije u kadetskoj konkurenciji.

Mia Gerginović, Ana Jović, Vasilija Đuričić, Lana Jovanović i Neda Gerginović

Negotinske kadetkinje, članice STK “Hajduk Veljko” na ekipnom Prvenstvu Stonoteniskog saveza centralne Srbije osvojile su u ženskoj konkurenciji prvo mesto. Za negotinski tim nastupale su Mia i Neda Gerginović, Lana Jovanović, Ana Jović i Vasilija Đuričić.

U muškoj konkurenciji negotinski STK “Hajduk Veljko”  sa kadetima: Predragom i Nikolom Mihajlovićem, Dušanom Katalinićem, Aleksom Nikolićem i Ilijom Jovanovićem osvojio je bronzanu medalju i treće mesto.

Narednog vikenda STK “Hajduk Veljko” biće domaćin i ekipnog Prvenstva Stonoteniskog saveza centralne Srbije u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja.

“Očekujemo i u kategoriji mlađih kadetkinja titulu, dok u muškoj konkurenciji, nemamo ekipu za sam vrh. Nadamo se da ćemo i ove godine, kao i prošle, objediniti titule ekipnih prvakinja u svim kategorijama, jer smo zadnjih godina u ženskoj konkurenciji dominantni i na pojedinačnim takmičenjima”, kaže Slobodan Miljković, trener STK “Hajduk Veljko”.

Inače, ovog vikenda, seniorski tim STK „Hajduk Veljko“ poražen je na gostovanju u Nišu u 18. kolu Druge lige od ekipe STK „Pusta reka“ iz Bojnika koja je slavila sa 4:1. Jedinu pobedu za negotinski tim postigao je Mladen Milovanović.

Ženska seniorska selekcija, članica Prve lige, bila je slobodna.