Naslovna Politika SPS dobio osam potpredsednika: Radovan Arežina član Predsedništva, Milan Uruković član Izvršnog...

SPS dobio osam potpredsednika: Radovan Arežina član Predsedništva, Milan Uruković član Izvršnog odbora

1289
1

Socijalistička partija Srbije (SPS) izabrala je danas na sednici Glavnog odbora stranke Predsedništvo i osam potpredsednika. Radovan Arežina, lider kladovskih socijalista izabran je za člana Predsedništva Glavnog odbora, a Milan Uruković, predsednik OO SPS Negotin za člana Izvršnog odbora.

Foto: Socijalistička partija Srbije

Odlukom Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije izabrano je osam potpredsednika, a svaki od njih dobio je i svoja zaduženja. Za jugoistočnu Srbiju zadužen je Novica Tončev, vlasnik Građevinskog preduzeća “Tončev gradnja”.

Dušan Bajatović zadužen je za Vojvodinu, Đorđe Milićević za zapadnu Srbiju, Aleksandar Antić za Beograd, a Branko Ružić za centralnu Srbiju.

Slavica Đukić Dejanović je zadužena za opšta pitanja i Forum žena, Žarko Obradović za politička pitanja i Predrag Marković za programska pitanja, saopštila je Informativna služba Glavnog odbora SPS.

Glavni odbor proširen je za 19 članova, a Radovan Arežina, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, reizabran je za člana Predsedništva Glavnog odbora.

Na sednici Glavnog odbora na predlog predsednika SPS Ivice Dačića izabrani su članovi Izvršnog odbora, među kojima i  lider negotinskih socijalista Milan Uruković.

1 KOMENTAR

  1. U vreme Miloševića, zastupljeno u vrhu SPD-a bila je daleko veća. Da li pamtite Lilića, Šainović, Raičevića, sve visoki funkcioneri koji su to bili ne po zaslugama, nego zbog toga što su privredne resurse Timočke Krajine usmerava li ka prestonici i zbog slepe poslušnost. Šta će ova dvojica sada da učine?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.