Naslovna Sport Sportski savez opštine Negotin nagradio mlade sportiste

Sportski savez opštine Negotin nagradio mlade sportiste

609
0

Sportski savez opštine Negotin sa željom da omasovi školski sport i podstiče sportski, takmičarski i pobednički duh nagradio je učesnike republičkih sportskih takmičenja i njihove mentore.

U cilju razvoja i unapređenja školskog sporta i uključivanja što većeg broja učenika u sportskim takmičenjima, kao i podsticanja sportskog, takmičarskog i pobedničkog duha i darovitosti kod mladih predstavnici Sportskog saveza opštine Negotin, pod pokroviteljskom lokalne samouprave, uručili su sportsku opremu i rekvizite učesnicima republičkih sportskih takmičenja u šahu, gimnastici i atletici.

Među nagrađenima su se našle gimnatičarke Kaja Lučić, Anamarija Živković, Kristina Stanisavljević, Nađa Milivojević, Marta Đurković, Teodora Trokanović, Lana Đorđević i Sara Pršo, kao i trener Ana Ranđelović.

Jana Nikolić, Marko Stanković, Ilija Karanović, Lazar Nemcanović, Andrea Savić, Jelica Živković i Marija Bojković, kao i nastavnici Darko Adamov, Dejan Dobrić i Vladica Petković nagrađeni su za rezultate postignute u šahu, a Milica Todorović i nastavnik Miloš Petković za uspehe u atletici.

Učesnici republičkih takmičenja dobili su na dar sportsku opremu i rekvizite, za koju je iz budžeta opštine Negotin izdvojeno 80.000 dinara.