Naslovna FB Socijalisti na izbore izlaze u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom

Socijalisti na izbore izlaze u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom

385
0

Socijalistička partija Srbije (SPS) na predstojeće izbore izlazi u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom (JS) Dragana Markovića Palme.

Foto: Služba za informisanje GO SPS

Na sednici Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije doneta je odluka o izlasku na izbore i utvrđena lista kandidata za predstojeće parlamentarne izbore, na kojoj će se, rečeno je, naći veći broj žena i mladih.

Socijalistička partija Srbije, istakao je predsednik Ivica Dačić, na predstojeće parlamentarne izbore izlazi u tradicionalnoj koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom.

Kako je istakao lider socijalista za lokalne izbore će važiti isti princip kao i za republičke izbore ili će, u zavisnosti od potreba neke lokalne sredine, Socijalistička partija Srbije izaći u koaliciji sa drugim partijama.

Dačić je rekao da je cilj socijalista osvoje više od 11 procenata glasova, koliko su osvojili na izborima 2016. godine.

Inače, sednici su prisustvovali svi potpredsednici SPS-a, a iz redova socijalista Borskog okruga: Radovan Arežina, predsednik kladovskih socijalista i član Predsedništva SPS, Milan Uruković, predsednik negotinskih socijalista i član Izvršnog odbora Glavnog odbora, kao i kao i članovi Glavnog odbora: Slaviša Božinović, predsednik OO SPS Majdanpek i Dragan Žikić, predsednik Gradskog odbora socijalista u Boru, Dejan Krstić iz Negotina, Nataša Jovanović i Tamara Paunović iz Bora.