Naslovna Sport „Slogin“ drugi poraz u sezoni; Startovala i Opštinska liga

„Slogin“ drugi poraz u sezoni; Startovala i Opštinska liga

425
0

Ovog vikenda počeo je i prolećni deo prvenstva u Opštinskoj ligi Negotin u kojoj se takmiči pet timova. Utakmicama 22. kola nastavljeno je prvenstvo u Okružnoj ligi Bor.

FK „Sloga“ iz Kobišnice ovog vikenda u 22. kolu Okružne lige Bor poražena je na svom terenu od ekipe Šarbanovca sa 2:1, poluvreme 0:0. Ovo je bio njen drugi poraz u ligi, nakon što su u 13. kolu poraženi sa 1:0 od ekipe Blizne.

Iako je “Sloga“ u 22. kolu povela u 68. minutu golom Miloša Sokolovića preokret i pobedu gostima doneo je njihov kapiten i najbolji igrač na terenu, Dejan Adamović, inače bivši igrač “Sloge” i trenutno drugi strelac lige, golovima u 79. i 93. minutu.

“Sloga” i dalje ne mora da brine kako će da završi sezonu jer je sa 55 bodova ubedljivo prva. Od drugog do četvrtog mesta sa po 40 bodova dele Brestovac, Rudna Glava i Šarbanovac.

FK Urovica, trenutno osmoplasirana, poražena je u gostima od “Nemetala” iz Donje Bele Reke sa 3:1, kao i “Mladost” iz Karbulova u Blizni sa istim rezultatom. Ekipa jabukovačkog “Poleta” na svom terenu savladala je BSK iz Bukovča sa 2:0 što joj je donelo pomak na listi i trenutno desetu poziciju na tabeli.

U narednom kolu koje se igra u subotu, 1. maja od 16 sati i 30 minuta “Mladost” će na svom terenu ugostiti ekipu borskog Brestovca, Urovica Rudnu Glavu, BSK ekipu Zlota, dok “Polet” iz Jabukovca gostuje u Krivelju, a “Sloga” ekipi “Radničkog” u Klokočevcu.

U šestom kolu Opštinske lige Negotin, prvom prolećnom, jesenji prvak, ekipa OFK Tamnič poražen je u gostima od fudbalera Miloševa sa 2:1, dok je FK “Vrelo” u Šarkamenu savladao OFK Sikole sa 1:0 i preuzeo prvu poziciju na tabeli sa ukupno 11 bodova, jedan više od Miloševa i Tamniča koji imaju po 10.

U narednom kolu, 9. maja OFK Sikole će ugostiti fudbalere Tamniča, a Miloševo ekipu Rečke, dok FK “Vrelo” pauzira.