Naslovna Sport „Slogi“ pobeda službenim rezultatom, BSK ubedljiv protiv „Ključa“

„Slogi“ pobeda službenim rezultatom, BSK ubedljiv protiv „Ključa“

727
0

Dve pobede, dva nerešena rezultata i jedan poraz bilans je fudbalera timova iz opštine Negotin u  17. kola Okružne lige Bor.

FK „Sloga“ zahvalila se na dosadašnjoj saradnji svom golgeteru Darku Jeremiću

Fudbaleri „Sloge“ zabeležili su još jednu pobedu, ali službenim rezultatom od 3:0 s obzirom da ekipa Zlota nije došla na utakmicu 17. kola Okružne lige Bor.

Iako nije bilo zvaničnog susreta Fudbalski klub „Sloga“ se danas i zvanično oprostio od Darka Jeremića, koji je tokom ovog prvenstva sa 31 postignutim golom definitivno najbolji strelac lige. Darku, koji odlazi u inostranstvo, klub je danas uručuo zahvalnicu poželevši mu sve najbolje u životu.

BSK iz Bukovča je, pak, na svom terenu savladao ekipu „Ključa“ iz Podvrške sa 5:2, pa sada sa 24 boda zauzimaju deveto mesto na tabeli, tri manje od Zlota, Urovice, „Nemetala“ i Blizne koji dele od petog do osmog mesta.

„Mladost“ iz Karbulova je u gostima igrala nerešeno protiv „Radničkog“ u Klokočevcu 2:2, a istim rezultatom je završen i duel Urovice i borskog Brestovca.

Ekipa „Poleta“ iz Jabukovca je na gostovanju u Donjoj Beloj Reci poražena od „Nemetala“ sa 1:0.

„Sloga“ je i dalje prva sa 45 bodova, drugoplasirani Brestovac ima 31, a Rudna Glava je treća sa 30 bodova.

U narednom kolu u subotu 27. marta „Sloga“ putuje u Donji Milanovac gde će se u 15 časova sastati sa „Porečom“, a u nedelju, 28. marta „Polet“ će u Jabukovcu dočekati Rudnu Glavu, dok je „Mladost“ domaćin u Karbulovu ekipi BSK iz Bukovča. Urovica je u 18. kolu Okružne lige Bor slobodna.