Naslovna Sport „Slogi“ i „Mladosti“ novi bodovi u 20. kolu Okružne lige Bor

„Slogi“ i „Mladosti“ novi bodovi u 20. kolu Okružne lige Bor

229
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 20. kola Okružne lige Bor. Nove bodove osvojili kobišnička „Sloga“ i „Mladost“ iz Karbulova.

Fudbaleri „Sloge“ odavno su obezbedili sebi mesto u višem rangu. Pobedom u 20. kolu Okružne lige Bor nad ekipom Rudne Glave sa 5:1 samo su se dodatno učvrstili na tabeli sa 52 boda, 18 više od Zlota, Brestovca, Rudne Glave i Šarbanovca koji sa po 34 boda  dele od drugog do petog mesta.

Iako se očekivalo da će Rudna Glava pružiti dostojan otpor „Slogi“ to se nije desilo, pa je domaćin rutinski došao do još tri boda.

Ovoga puta u listu strelaca upisali su se Nikola Vojinović u 14. minutu, Vladimir Đorđević u 30. i 56. munutu, Spasoje Maliković u 64. i Miloš Sokolović u 67.

Strelac jedinog gola za Rudnu Glavu bio je Nikola Brzjaković u 49. minutu.

Fudbaleri Urovice poraženi su u Zlotu sa 2:1 kao i „Poleta“ koji je u Jabukovcu sa istim rezultatom izgubio od Šarbanovca. BSK iz Bukovča je u borskom Brestovcu savladan sa 4:0. Iznenadio je FK „Mladost“ Karbulovo koji je na svom terenu savladao „Ključ“ iz Podvrške sa 2:1.

Izuzev BSK-a  iz Bukovča koji je slobodan u 21. kolu svi naši predstavnici igraju u nedelju, 18. aprila od 16 časova i 30 minuta: i to Mladost  (Karbulovo) – Poreč (Donji Milanovac); Radnički (Klokočevac) – Polet (Jabukovac) i Urovica – Sloga (Kobišnica).