Naslovna Sport “Sloga” pobedila u svojoj poslednjoj utakmici sezone: Pehar pobednicima 26. juna

“Sloga” pobedila u svojoj poslednjoj utakmici sezone: Pehar pobednicima 26. juna

452
0

U 29. kolu Okružne lige Bor fudbaleri „Sloge“ su savladali borski Brestovac sa 2:0.

Fudbaleri „Sloge“, kolo pre kraja prvenstva, osvojili su titulu prvaka Okružne lige Bor. Golovima Miloša Sokolovića u 24. i Vladimira Đorđevića u 76. minutu, Fudbalski klub „Sloga“ je u poslednjoj svojoj utakmici sezone porazio ekipu borskog Brestovca u gostima.

Sa 70 bodova „Sloga“ je ubedljivo prva na tabeli ispred Rudne Glave koja ima 56 i Zlota koji ima 53 boda, ali je pauzirao u ovom kolu.

“Sloga”, pak, pauzira u poslednjem, pa će prilika da se ovom timu uruči pehar uslediti već 26. juna na revijalnoj utakmici na kojoj će pobednik Okružne lige na svom stadionu u Kobišnici igrati protiv reprezentacije Lige.

Jabukovački “Polet” je na svom terenu igrao nerešeno protiv “Poreča” iz Donjeg Milanovca 1:1, dok su ostali predstavnici opštine Negotin poraženi: “Mladost” u Karbulovu od Rudne Glave i Urovica u Podvrškoj od “Ključa” sa po sa 3:1, a BSK u Bukovču od “Radničkog” iz Klokočevca sa 1:0.

U poslednjem, 30. kolu BSK putuje u Donji Milanovac, a “Polet” u Zlot, dok će Urovica na svom terenu ugostiti kolege iz Karbulova. U ostalim utakmicama sastaće se:

  • Radnički (Klokočevac) – Krivelj
  • Šarbanovac – Ključ (Podvrška)
  • Rudna Glava – Blizna
  • Nemetali (Donja Bela Reka) – Brestovac.

Sve utakmice se igraju u subotu, 19. juna od 17 sati i 30 minuta.